RÓLUNK

Laki Lajos

A LAKI LEGAL alapítója, dr. Laki Lajos ügyvéd több éves tapasztalattal rendelkezik az IT, a telekommunikáció és az adatvédelem területén. Az iroda profiljába tartozik továbbá a szellemi alkotások joga, a munkajog és a fogyasztóvédelem, de ügyfelei rendelkezésére áll a klasszikus ügyvédi területeken is, úgymint: ingatlanjog, társasági és cégjog, valamint a különböző peres és nemperes eljárások.

Dr. Laki Lajos a közigazgatásban és nemzetközi ügyvédi irodában szerzett tapasztalata alapján nem csak jogi segítséget nyújt, de átfogó gazdasági és piaci ismeretei alapján teljes körű tanácsadással járul hozzá gazdasági társaságok üzleti céljainak eléréséhez. Hitvallása, hogy a jogi problémákat nem csak kezelni lehet, hanem lehetőség szerint megfelelő strukturálással és előkészítéssel azok meg is előzhetőek, így Ügyfelei számára megnyugtató és költséghatékony szolgáltatást tud nyújtani.

Dr. Laki Lajos jogi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte. Ezt követően infokommunikációs szakjogász tanulmányokat folytatott a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, valamint részt vett a Leibniz Universität Hannover nemzetközi IT jogi képzésén. Tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának. Ügyfelei részére magyar és angol nyelven nyújt teljes értékű jogi tanácsadást.

1467140060_vcard_add